Τρόποι επιλογής

Σας προσφέρουμε τέσσερες πιθανότητες που καλύπτουν κάθε σας απορία ή ανάγκη.

1) Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο από τα ηλεκτρικά ποδήλατα που έχουμε μετατρέψει εμείς.
2) Μπορούμε να μετατρέψουμε το δικό σας απλό ποδήλατο σε ηλεκτρικό.
3) Μπορείτε να το μετατρέψετε εσείς σε ηλεκτρικό με τα κιτ που εισάγουμε.
4) Μπορείτε να επιλέξετε ένα ποδήλατο, να το αγοράσουμε για σας και να σας το παραδώσουμε ηλεκτρικό.
   
1) Δοκιμάστε κάποιο από τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα...
Περάστε μια βόλτα από το εργαστήριό μας για να δείτε κάποιο από τα ποδήλατα που μετατρέψαμε σε ηλεκτρικό. Έτσι θα αποκτήσετε την αίσθηση τι σημαίνει συνεργαζόμενη ηλεκτροκίνηση ή τι ακριβώς είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο.

2) Παίρνουμε το παλαιό σας ποδήλατο...
Μας παραδίδετε το ποδήλατό σας στην έδρα μας. Το μετατρέπουμε σε ηλεκτρικό και σας το παραδίδουμε με εγγύηση καλής λειτουργίας.

3) Μπορείτε να το μετατρέψετε εσείς...
Αν διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία και τις γνώσεις για να κάνετε τη μετατροπή δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα απαραίτητα υλικά ή το κατάλληλο κιτ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και εμείς θα σας το στείλουμε. Σε κάθε περίπτωση οι τεχνικοί μας θα είναι διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν σε τυχόν απορίες ή δυσκολίες.

4) Επιλέξτε εσείς το ποδήλατο που σας αρέσει...
Εμείς θα το αγοράσουμε για λογαριασμό σας και θα αναλάβουμε τη μετατροπή του σε ηλεκτρικό με το κιτ της αρεσκείας σας. Κάνουμε τις σχετικές μετρήσεις στο τροχό και σας το παραδίδουμε με εγγύηση καλής λειτουργίας και φυσικά με τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
GMlogo
Golden Motor
            genikitaxydromiki    b4s logo       
 
cctvcamera2
** Η σελίδα λειτουργεί για την υποστήριξη των πελατών της εταιρείας καθώς και για την ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την οικολογική ηλεκτροκίνηση, για αυτό και δεν υπάρχουν τιμές.