Γράμματα πελατών

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί φίλοι,

Ευχαριστώ την Action Control και ιδιαίτερα τον Χρήστο ο οποίος με μοναδικό τρόπο μου επέλυσε ένα δύσκολο πρόβλημα λειτουργίας του magic pie 2 το οποίο με απασχολούσε εδώ και δύο μήνες χωρίς κανείς από τους εδώ αντιπροσώπους να μπορεί να το λύσει. Το πρόβλημα λύθηκε χάρη της μεγάλης γνώσης και πείρας της Action Control και του τεχνικού τμήματος. Πιστεύω απόλυτα ότι είναι η μοναδική εταιρεία συστημάτων ηλεκτροκίνησης που κάποιος μπορεί να εμπιστευθεί κυρίως για την μετατροπή ενός ποδηλάτου σε ηλεκτρικό. Οι συμβουλές της εταιρείας και η φιλική διάθεση των ανθρώπων θα δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση. Είμαι στην διάθεση της εταιρείας για όποια καλή μαρτυρία χρειαστεί .

Φιλικά
Νίκος Βαραλής
Δ/ντής «Ορθόδοξης Μαρτυρίας»
Ρ/Σ Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού
6943072264

============================================================================================

Chris,

You're the best can't thank you enough I got the bike on craigs list an the company the person got the bike from since went under but they followed your instruction an found it's hall sensor the company was Evanti bikes also called themselves scooterlectric thanks again can't wait to have my bike back.

Richard Rae

============================================================================================


GMlogo
Golden Motor
            genikitaxydromiki    b4s logo       
 
cctvcamera2
** Η σελίδα λειτουργεί για την υποστήριξη των πελατών της εταιρείας καθώς και για την ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την οικολογική ηλεκτροκίνηση, για αυτό και δεν υπάρχουν τιμές.