Το εργαστήριο

Το εργαστήριό μας ευρίσκεται μαζί με την έδρα μας στο πρώτο όροφο πρώην διπλοκατοικίας. Με άνετο χώρο πάρκινγκ και ήσυχο σχετικά περιβάλον. Είναι άρτια εξοπλισμένο από εργαλεία ειδικά για ποδήλατα και όχι μόνο. Διαθέτουμε υπολογιστή για το προγραμματισμό των επεξεργαστών των ελεγκτών ταχύτητας των Golden Motor, Lyen, Infineon, άλλον υπολογιστή αποκλειστικά για τη δυναμομέτρηση των ποδηλάτων, ψηφιακό φωτοστροφόμετρο κ.λ.π. σε ένα χώρο απόλυτα ασφαλή, ελεγχόμενο επί 24ώρου βάσεως από κάμερες με καταγραφέα και σύστημα συναγερμού.

Το προσωπικό μας αποτελείται από έναν ειδικευμένο μηχανικό, έναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων και έναν ηλεκτρονικό μηχανικό με ειδίκευση σε συστήματα ηλεκτροκίνησης. Τα εργαλεία και οι υπολογιστές που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας γενιάς με αποκορύφωμα το δυναμόμετρο της DTEC που λειτουργεί με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Εκτός από τα στάνταρντ εργαλεία (στη πλειονότητά τους FACOM) διαθέτουμε και τα ακόλουθα:
  1. Δυναμόμετρο της DTEC
  2. Δύο δυναμόκλειδα ένα FACOM και ένα VPS (GS)
  3. Μία βάση κεντραρίσματος τροχών (ακτινολόγο) της UNIOR μοντέλο (1689)
  4. Ένα ηλεκτρικά ανυψούμενο επιδαπέδιο πάγκο εργασίας και δύο φορητά σταντ ποδηλάτων για ταυτόχρονη εγκατάσταση ή επισκευή
  5. Ένα δικάναλο έγχρωμο παλμογράφο της FLUKE
  6. Ένα ψηφιακό πολύμετρο με καταγραφικό της FLUKE
  7. Δύο απλά ψηφιακά πολύμετρα
  8. Ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις ρυθμίσεις
  9. Ένα ψηφιακό στροφόμετρο DT2234C+
  10. Ένα test bench (εξομοιωτή) για τις δοκιμές των μοτέρ

Εκτός από τον εξοπλισμό, έχουμε την εμπειρία και τη τεχνογνωσία να κατασκευάσουμε ή να επισκευάσουμε οποιοδήποτε σύστημα ηλεκτροκίνησης γι’ αυτό και έχουμε αναλάβει το σέρβις ή την επισκευή και των έτοιμων ηλεκτρικών ποδηλάτων αρκετών εταιρειών ανεξάρτητα από τη πολυπλοκότητα ή την ισχύ..

Μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από το εργατήριο και το δυναμόμετρο σε λειτουργία σε βίντεο στο τέλος:GMlogo
Golden Motor
            genikitaxydromiki    b4s logo       
 
cctvcamera2
** Η σελίδα λειτουργεί για την υποστήριξη των πελατών της εταιρείας καθώς και για την ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται για την οικολογική ηλεκτροκίνηση, για αυτό και δεν υπάρχουν τιμές.